Over ons - Pro-Dynamic Kinesiology Tape

Over Prodynamictape.com

Nooit meer tape die vroegtijdig loslaat?

Heb jij ook klanten die snel terugkomen met logelaten tape? Met ons uitgebreide assortiment kwaliteit tapes en tapeoplossingen voor het vroegtijdig loslaten van tape is dit voorgoed verleden tijd.

Geen allergische reacties meer op lijm of kleurpigmenten?

Kies voor tape van katoen of viscose in de juiste situatie, daar helpen wij jou snel en deskundig bij. Jeuk en huidirritaties zijn voorbij, zelfs voor de zeer gevoelige huid hebben wij een oplossing.

Voor iedereen een tape naar wens?

Ons grote assortiment zorgt ervoor dat er voor iedereen een ruime keuze is in kleur, plakkracht, materiaal en prijs. Laat je persoonlijk adviseren door onze Fysiotherapeut Bjorn (Tel:06-81711251)

 

Waarom je bij ons de beste Medical Tape voor jouw situatie bestelt

 Persoonlijk advies van collega Fysiotherapeut en Medical Taping Specialist(ruim 14 jaar).

 Grootste assortiment medical tape van NL en BE.

 Voor Katoen en Viscose Medical Tape.

Online en Telefonisch bestellen van producten.

 Zeer voordelig en vanaf 1 rol bestellen.

 Niet tevreden = geld terug.

 Snelle levering: voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis.

 

 Ontvang gratis tape tips

 

Bjorn en Moniqueduo foto vragen

Beide zijn wij werkzaam in de zorg, met oog voor de zorg, en snappen dus goed dat je als zorgverlener primair bezig wilt zijn met het leveren van zorg aan cliënten.

Cliënten die niet tevreden zijn over je tapeapplicatie wil je niet!

Wij willen met goed advies, ruime keuze en passende service jou graag snel helpen aan het beste materiaal zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je tevreden cliënten.

Met 1 telefoontje, 1 mailtje of gewoon binnen 2 minuten in de webwinkel heb jij de juiste  tape producten morgen in huis.

 

Ruim 15 jaar geleden (2004) is Bjorn voor het eerst gaan tapen, na het volgen van een cursus, met medical tape. Direct zag hij de voordelen van deze behandelmethode bij zijn cliënten in de praktijk voor fysiotherapie.

Geschrokken door de hoge prijzen voor medical tape (€12 voor een rolletje was geen uitzondering) en de beperkte keuze in merken bracht ons ertoe een nieuwe kwalitatief hoogwaardige tape te laten maken voor een voordelige prijs.

Veel onderzoek deden wij naar de producten die er te koop waren, bezochten fabrieken en spraken producenten in Azië. Een nieuwe wereld ging voor ons open.

Nu, 6 jaar later, zijn wij dé online winkel met het grootste aanbod kinesiology tape in NL en BE voor fysiotherapeuten, sporttherapeuten, huisartsen, sporters en dierfysiotherapeuten!

Wij onderscheiden ons door een grote diversiteit in soorten, merken en prijzen. Tevens hebben wij prachtige boeken als naslagwerk en/of ter ondersteuning van je behandeling.

In samenwerking met een dierfysiotherapeut heeft bjorn een tape ontwikkelt speciaal voor de behandeling van paarden en honden.

 

Zelf leren tapen?

Als je nog niet voldoende bekwaam bent met het aanbrengen van kinesiology tape verzorgt Bjorn regelmatig Medical Taping Concept cursussen en geeft hij In-Company Trainingen bij jou in de praktijk. Cursus aanbod. Super blij zijn wij met de beoordelingen in 2014/2015/2016/2017/2018 van onze cursus met een 8,9 gemiddeld!

 

Ontvang gratis tape tips

 

 

Eigen ervaring

Monique Cobussen (1979) medeoprichter van Pro-Dynamic B.V. en vrouw van Bjorn van Rees.

Toen ik ongeveer 15 jaar was, werd bij mij de ziekte van Bechterew gediagnostiseerd. Veel bewegen en medicatie was het enig dat je eraan kon doen om de pijn en stijfheid tegen te gaan. Op een dag had ik zoveel pijn in mijn onderrug dat ik nog nauwelijks kon bewegen en lang zitten was ook een ramp. Bjorn stelde voor om mij eens te tapen ter ondersteuning nadat hij mij gemobiliseerd had. Ik was een beetje cynisch, maar ach, oké tape mij maar. Het was geweldig! Gelijk na het aanbrengen merkte ik verschil! Minder pijn bij het bewegen en het ondersteunde mijn rug bij het zitten.  Helaas begon de katoenen tape enorm te jeuken en moest het eraf…….wat volgde was een korte zoektocht naar een andere tape. Uiteindelijk verdraag ik de ARES© Extreme (synthetische) erg goed. Soms is het dus even zoeken wat bij je past, maar voor alle problemen vinden wij, samen met jou, een oplossing!

 

Klanten aan het woord:

Ik ben heel erg tevreden. En daarbij komt dat ik de “gezichten” achter het product ken en dat is erg prettig’. Menno, Fysiotherapeut Kudelstaart.

‘Bedankt voor de supersnelle service en levering’. Mirna, Doktersassistent Oosterbeek.

'Bedankt voor de leerzame en zeer praktisch toe te passen training, heldere informatie, leuke groep en heerlijke lunch!'. Joris, M.T.C. Cursist.

'Je enthousiasme over het onderwerp, de handige cursusmap en je kritische oog hebben mij direct geïnspireerd, bedankt.' Ilse, Fysiotherapeut, M.T.C. Cursist.

‘Wow wat een top tape die Ares® Extreme, voor mij nooit meer een andere medical tape’. Dunja, Fysiotherapeut Breda.

 

Je ziet ons geregeld op grote evenementen waar Bjorn 10-tallen sporters taped.

 standrotterdam2klein 14878542261232

Bjorn geeft interview over Medical Taping aan RTV Rijnmond tijdens de Marathon van Rotterdam

Marathon 845x540 

TCS Amsterdam Marathon 2015 300x300logo7     zevenheuvelenloop bjorn taped

 Holten triathlon

Verkoop voor gerenomeerde sites/bedrijven zoals:

logo 500bol

 

Medical Taping Concept Opleiding o.a. verzorgt voor:

welness instituut 18952939 1148351385311686 5102406981623210778 n Fysio Medica

Watreland praktijk voor fysiotherapie             Schoudernet werk amsterdamSchoudernetwerk Amsterdam

GoedInBeweging Oefentherapie

fysio sluijters logo rgb def 14 07 16 

Te zien op vakbeurzen:

Banner Sooner Vakbeurzen 800x150px


Pro-Dynamic B.V.

HendrickBerntsweg 18, 7371BC Loenen

KvK:55327559

Btw:851657960B01

www.prodynamictape.com

Tel: 0683355680 of 0681711251


 

Ontvang gratis tape om uit te proberen